Stickers laten ontwerpen


Je hebt een leuk idee voor unieke wielnaafstickers, maar je weet niet (goed) hoe je ze moet maken? Geen probleem. Omschrijf simpelweg wat je in gedachten hebt qua layout en kleuren, eventueel met een schets erbij, of een linkje naar een bestaande afbeelding en wij maken vrijblijvend een opzet voor je.

Pas als je helemaal tevreden bent met het ontwerp hoef je de stickers daadwerkelijk te bestellen en zullen we ze laten vervaardigen. Is het om wat voor een reden toch niet wat je je erbij had voorgesteld, geen probleem en pech voor ons, maar dan hoef je ze niet te bestellen en heb je dus ook geen kosten.


Een paar voorbeelden:


Zie onderaan deze pagina nog veel meer voorbeelden om een idee te krijgen van de mogelijkheden.Hoe zet ik het laten vervaardigen van mijn eigen unieke velgenstickers in werking?


Mail het idee zo uitgebreid mogelijk via de bestelpagina naar ons toe, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Denk ook aan het vermelden van een kleur of kleuren en voeg indien van toepassing linkjes toe naar een voorbeeld.Voorbeelden


Zie hieronder een aantal afbeeldingen als voorbeeld. Alles wat je maar wilt is mogelijk.

Neem voor vragen contact met ons op of bestel de stickers via de bestel pagina.


Wil je geen eigen stickers laten ontwerpen, maar wil je de standaard stickers bestellen voor € 19,50 voor 4 stickers incl. de verzending? Kijk dan hier voor de automerken en hier voor de velgenmerken.
Neem voor vragen contact met ons op of bestel de stickers via de bestel pagina.

Terug naar boven... >klik hier<